AI CAUTAT JOCURI BARBI - TWILIGHT - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: twilight

Cuplul din Twilight - Trebuie sa filmezi o noua scena din filmul twilight New Moon, iar cuplul format din Edward si Bella are nevoie de o noua tinuta. Alege tinuta si nu trage de timp.
Edward cu Bella - Cel mai potrivit cuplul al anului 2009 este cu siguranta Edward si Bella din filmul twilight New Moon care a facut furori pe tot globul in ciuda asteptarilor negative.
Hollywood Hall of Fame 5 - Am continuat seria cu Hollywood Hall of Fame 5, in care te asteapta surprize tot mai fascinante. De data aceasta te intampina actorii din filmul twilight: Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner. Cei trei te asteapta sa ii machiezi si pe ei mai ales pe Edward pentru a nu se observa ca este vampir.
Jacob din Twilight - Cu totii cunostem renumitul film Twight, de aceea noi iti oferim un joc, in care Jacob are o prezentare de moda. El vrea ca tu sa-l ajuti sa se imbrace dupa placul designerilor.
Kristen Stewart - Renumita Kristen Stewart sau asa numita Bella din filmul de succes twilight care continua cu New Moon si altele va merge la Hollywood. Datorita filmului ea a fost desmnata actrita anului si va trebui sa paseasca pe covorul rosu de la Hollywood. Insa ea nu poate pasi oricum, de aceea trebuie sa o imbraci cat mai dragut. Noroc!
Puzzle cu Twilight - Ai de ales unul din cele sapte momente din filmul twilight New Moon. Fiecare peisaj este format din mai multe piese de puzzle. Construieste puzzlelul si descopera ce imagini noi cu twilight.
Robert Pattinson - Robert Pattinson actorul numit Edward din filmul twilight asteapta sa il machiezi si sa-l imbraci cat mai pe stilul lui. Stiind ca in film este un vampir imbraca-l cat mai lipsit de culoare asa cum ar fi un vampir.
Robert Pattinson Dress-up - In acest joc vedeta din filmul twilight se prezinta in fata ta pentru ca tu sa-i alegi o tinuta frumoasa si prezentabila cu care el sa participe la un eveniment de caritat. Fa-l sa arate stilat si cu bun gust.
Robert Pattison Makeover - Cunoscutul Robert Pattison din seria filmelor cu vampiri twilight, trage ultimele filmari inainte ca filmul sa fie difuzat in cinema-urile din intreaga lume. Dupa cum bine stiti il interpreteaza pe vampirul Eduard Cullen, asa ca trebuie sa fiti atenti la felul in care-l machiati.
Twilight Makeover - In acest joc de makeover, cuplul din twilight New Moon si anume Eduard si Bella te asteapta sa-i machiezi, sa-i aranjezi si sa le alegi vestimentatia ... Trebuie sa tii cont de faptul ca ei formeaza un cuplu.

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri