AI CAUTAT JOCURI BARBI - TRENU - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: trenu

Expresul cu cutii - In acest joc trebuie sa incarci cateva vagoane cu cutii pline de carbuni, iar mai apoi trebuie sa le transporti intr-un loc bine stabilit. Ai grija sa nu iti cada nici o cutie in timpul transportului pentru a putea reusi sa treci cu bine si peste aceasta misiune.
Mecanic la Tren - In acest joc ai rolul unui mecanic care trebuie sa construiasca un pod inaite ca trenul sa treaca peste el. Trebuie sa fie solid pentru ca tu sa primesti punctele aferente.
Mo - Prinde fructele - In acest joc de indemanare, Mo trenuletul are de umplut roabele cu fructele culese. Ajuta-l sa stranga fructele evitand celelalte obiecte.
Tommy Trenul Jucaus - In acest joc cu Tommy trenul, trebuie sa-l ajuti sa-si umple vagonul cu pietris, insa el iti face treaba mai grea din cauza ca se tot plimba pe calea ferata. Umple-i-l cat de bine poti iar apoi el iti va spune scorul acumulat de tine.
Transportul trenului - Intra in acest joc si transporta cat mai multa marfa cu acest tren pe care il ai la inceput. Daca vei dovedi ca esti bun la acest joc atunci vei primi un alt tren mai performant.
Trenul Cu Carbuni - In acest joc ai ocazia de a-ti dovedi indemanarea in incarcarea unui tren cu carbune si transportarea lui pana la depozit insa ai grjia ca pe drum sa nu scapi carbunele.
Trenul cu carbuni - In acest joc trebuie sa incarci un tren cu carbuni folosindu-te de o macara, iar apoi trebuie sa transporti incarcatura cu acel tren pana la destinatia finala. Arata intregii lumi ca esti un om responsabil.
Trenul cu Marfa - In acest joc cu trenuri sarcina ta este sa transporti marfa in siguranta pana la sfarsitul fiecarui nivel. Vei fi platit in functie de cat de repede te misti si cata marfa ai in vagoane, iar cu banii poti sa-ti modifici trneul facandu-l mai bun.
Trenul jucaus - Probabil ca fiecare dintre voi aveti aca un tren de jucarie si va imaginati ca voi sunteti soferi si il conduceti. In acest joc voi chiar aveti ocazia sa fiti soferi de locomotiva si sa conduceti trenul in felul in care vreti voi, insa trebuie sa aveti grija sa rezolvati misiunile, si anume sa transportati marfa la destinatie.
Trenulnetul animalelor - Animalele de la zoo sunt lipsite de viata si de culoare, de aceea ele iti cer ajutorul sa le colorezi cat mai frumos si cat mai viu. Tigri, elefanti, hipopotamii si ursuletii te roaga sa-i colorezi.

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri