AI CAUTAT JOCURI BARBI - TASTATURA - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: tastatura

Ben 10 si nava alien - Ben 10 a vazut o nava extraterestra aterizand pe pamant. Hai si dute impreuna cu el sa verificati daca este ceva rau la aceste creaturi.
Bugs Bunny pe vrejul de fasole - Bugs Bunny, celebrul iepuras este acum in cea mai mare aventura din viata lui si are nevoie de un partener care sa ii coordoneze miscarile. Crezi ca se poate baza pe tine si pe indemanarea ta cu tastatura?
Dora prin padure - Dora este o fetita mica care vrea sa faca lucruri mari. In acest joc ea incearca sa salveze intreaga padure de la distrugere si totodata animalele din ea. D-ai o mana de ajutor cu tastatura ta.
Fermierul motociclist - Fermierul motociclist din acest joc trebuie sa reuseasca sa sara cu bine peste toate obstacolele din ferma ca sa poata trece la nivelul urmator care este putin mai greu. Ajuta-l sa reuseasca aceasta performanta si iti va fi recunoscator.
Impinge Bestia - Scrie cuvintele care-ti apar in acest joc de indemanare pentru a-l scapa pe tanarul baiat din ghearele bestiei. Impinge-o in prapastie folosindu-te de rapiditatea de a scrie si tanarul va fi salvat.
Sarituri cu motocicleta - Intra in joc si fa cat mai multe cascadorii cu motocicleta pentru a acumula un numar cat mai mare de puncte si cu aceasta sigur vei castiga competitia.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri