AI CAUTAT JOCURI BARBI - MICKEY MOUSE - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: mickey mouse

Biscuitii lui Mickey Mouse - mickey mouse s-a gandit ca ar trebui sa fie roamntic macar odata pe an, de Valenstine`s day. El incearca sa faca un biscuite magic si romantic, care sa o impresioneze pe prietena lui, Minni mouse. Distreaza-te cu el si fa cel mai delicios biscuite respectand cerintele. Noroc!
Disney Racers - Foloseste-ti abilitatile tale in coducerea unei masini de curse proiectata chiar de mickey mouse. Acum ai sansa sa pilotezi alaturi de personajele Disney si ai sansa sa castigi cursa si sa mergi mai departe in marea finala de la Paris.
Gaseste-l pe Mickey Mouse - In acest joc ai sarcina destul de dificla de a-l cauta si gasi pe mickey mouse ascuns in locuri greu de imaginat. Gaseste-i simbolurile rasfirate peste imagini din lumea Disney.
Mickey Mouse Diferente - In acest joc cu soriceii simpatici mickey si Minnie mouse ai ocazia sa gasesti niste diferente intre pozele cu ei. Gaseste-le indata si nu te da batut
Mickey Mouse Shootout - In acest joc mickey mouse a ajuns la o infruntare penalty intre el si adversarul sau. Infrange-l inscriind mai multe goluri si facandu-ti fanii fericiti.
Mickey Mouse si Minnie - In acest joc, rolul tau este sa reintregesti imaginea in care eroul disney mickey mouse o salveaza pe Minnie din mainile raufacatorilor ticalosi. Nu ezita sa-l ajuti!
Pillow Fight - Foloseste-ti armele din inventar si invinge celelalte personaje disney in aceasta confruntare.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri