AI CAUTAT JOCURI BARBI - MICHAEL - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: michael

Michael Jackson - Daca esti un fan infocat michael Jackson si ai iubit din totdeauna stilul lui unic, te invitam la acest joc de dress up.
Michael Jackson dress-up - Starletul trebuie sa se prezinte la un interviu intr-o ora. Ajuta-l sa-si aleaga o tinuta care sa il caracterizeze ca si regel al muzicii pop. Iti va fi recunoscator daca lumii ii va placea tinuta.
Michael Jackson Makeover - Fostul rege al muzicii pop si anume michael Jackson, se pregateste de premierea filmului This is it. Are nevoie sa-i alegi una dintre tinutele faimoase a acestuia.
MJ dress up - michael Jackson dress-up Cantaretul trebuie sa se prezinte la un interviu foarte important. Ajuta-l sa-si aleaga o tinuta care sa il caracterizeze ca si regel al muzicii pop. Acesta te va recompensa pentru ajutorul dat.
Turneul de dans cu Michael Jackson - In acest joc esti michael Jackson si trebuie sa dansezi alaturi de o buna trupa de dans pe cele mai mari scene ale lumii. Crezi ca poti sa faci asta fara greseala? Daca da atunci uimeste-ti fanii cu miscarile tale unice.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri