AI CAUTAT JOCURI BARBI - LADY GAGA - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: lady gaga

Hollywood Hall of Fame 3 - Distreaza-te machindu-i Joe Jonas din renumita trupa Jonas Brothers, pe Beyonce si pe lady gaga cat mai haios sau cat mai frumos. Vedetele sunt la dispozitia ta pentru ai machia si ai imbaca. Distreaza-te cu alte vedete ca si in Hollywood Hall of Fame 1 si 2.
Imbrac-o pe Lady Gaga - Dupa cum bine stiti deja lady gaga a ajuns o vedeta foarte cunoscuta, nu datorita muzicii, ci datorita vestimentatiei, de multe ori, exagerate. Colectia ei, extrem de mare ca numar, probabil nu ar incapea nici in 100 de closete. Insa azi va aducem cu drag o mini colectie a divei lady gaga. Speram sa va distrati!
Lady Gaga - lady gaga a fost de acord sa sustina un concert in Romania. Insa ea va avea nevoie sa fie imbracata cat mai pe stilul ei si poate ciudat pentru unii. Ea are un stil aparte incearca sa ii creezi dupa cum i-ar placea. Mult suuces!
Lady Gaga Dress Up - In acest joc de fete, super vedeta lady gaga te asteapta sa-i alegi un nou look pentru concertul ce-l va avea in Romania. Alege din fiecare categorie ceea ce crezi ca se potriveste acestei vedete.
Lady Gaga la spectacol - Un joc in care se afla nonconformista lady gaga, care datorita stilului ei diferit si aparte nu-si mai gaseste tinutele potrivite, de aceea tu trebuie sa ii gasesti o tinuta potrivita pentru felul ei de a fi si personalitatea debordanta.
Machiaj Lady Gaga - Faimoasa lady gaga se pregateste de filmari pentru noul ei videoclip al melodiei Alejandro. Machiajul si accesoriile trebuie sa fie perfecte, pentru ca videoclipul va fi urmarit de milioane de oameni.
Poker Face - Foloseste-ti simtul artistic creandu-i un machiaj unic starletei lady gaga pentru a canta piesa Poker Face in direct la o emisiune de sambata seara. De asemena alege-i o tinuta care sa ii placa si ei si fanilor ei.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri