AI CAUTAT JOCURI BARBI - JOCURI SELENA GOMEZ - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri selena gomez

Machiaj Selena Gomez - Oboseala si-a spus cuvantul, selena gomez are nevoie de ajutor la machiaj. Nu o dezamagi pe ea si nici pe fanii ei.
Selena Gomez - Sunt sigur ca o admiri pe cantareata si actrita selena gomez, de aceea noi ti-am pregatit un joc in care trebuie sa o ajuti cu imbracamintea si machiajul dupa cum ti-ar placea tie sa arate. Si sa nu uiti ca de data aceasta tu vei fi stilistul ei pentru urmatorul concert, care va fi sustinut in Romania.
Selena Gomez cu David - Ce crezi, frumoasa selena gomez, vedeta Disney, ar putea face pereche buna cu David Henry? Joaca acest joc cu cupluri de dress up si alegele tinuta amandurora.
Selena Gomez Dress Up - Faimoasa noastra cantareata de muzica pop, selena gomez pare a avea un an foarte greu si incarcat, ea trebuind sa scoata un nou album. Pe langa asta ea va sustine un show incendiar dar va juca si in cateva filme ! Pe de alta parte in weekend va merge la intalnire a tuturor starurilor si pentru aceasta va trebui sa arate impecabil. Gaseste-i niste accesorii si o vestimentatie potrivita pentru a-i scoate in evidenta frumusetea.
Selena Gomez si Bieber - Justin Bieber si selena gomez vor sa se intalneasca in acest joc de tip dress up, dar nu stiu cu ce sa se imbrace. Mergi cu ei la cumparaturi iar apoi imbraca-i cu ce le-ai cumparat pentru a-i face fericiti.
Selena Gomez star - Super starul Selna gomez te invita sa-i vizitezi garderoba. Daca esti curioasa cat timp ii ia sa o faca , crede-ma ii ia foarte mult timp, de aceea te roaga sa o ajuti sa se imbrace mai repede si cat mai chic. Succes!
Selena Gomez star - selena gomez, starul postului de desene animate Disney Channel, a intarziat la un concert si are nevoie urgenta de o imbracaminte aparte. Crezi ca ai putea sa-i alegi tinuta perfecta pentru acest concert?

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri