AI CAUTAT JOCURI BARBI - JOCURI CU MODA - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cu moda

Barbi in Hong Kong - Bun venit in Hong Kong unde totul este minunat si plin de frumusetii ale naturii. Distreaza-te alaturi de Barbi si imbrac-o cat mai frumos si mai potrivit pentru peisajul in care se afla.
Barbi in Londra - Daca iti place sa calatoresti cum ii place si lui Barbi, atunci ai nimerit jocul potrivit. Imbac-o pe Barbi ca pe o englezoaica adevarata. Fa-o cat mai frumoasa si imbrac-o cat mai potrivita pentru locul unde se afla.
Barbi in Mardi Gras - Barbi a mers in Mardi Gras pentru a cunoaste cat mai multe tarditii si pentru a-si cumpara haine cat mai frumoase si mai potrivite pentru locul unde se afla. Imbrac-o cat mai frumos si mai dragut.
Barbi in oras - Barbi vrea sa se duca in vacanta dupa atat stres pe care il are la facultate. Ea primeste de la agentia de turism doua brosure pentru o destinatie la piscina si alta intr-un oras renumit. Ajut-o sa se imbrace adegvat pentru destinatia pe care i-o alegi. Fa-o cat mai frumoasa si mai la moda, nu uita sa te distrezi.
Barbie de Craciun - In acest joc de dress up cu papusa Barbi va trebui sa o imbracam pe Barbi in diverse stiluri care se potrivesc iernii, mai ales in ziua de Craciun. Barbi a fost aleasa sa devina Craciunita Mosului...
Criticul modei - Daca iti place as comentezi unele tinute, atunci ai gasit un joc in care poti sa faci acest lucru. Tu esti un critic al modei si participi la o prezantare de moda, insa ca sa poti critica tu trebuie sa fii imbracata la moda. Noroc!
Diva modei - Ai la dispozitie patru fotomodele, alegeti una din ele si fa-o cat mai frumoasa. Imbrac-o, machiaz-o si pune-i accesori potrivite.
Moda de Vara - Imbraco pe Camelia in cele mai frumoase haine de vara. Ea vrea sa se duca in vacanta pe o insula exotica si are nevoie de cineva ca voi pentru a o imbraca la moda.
Papusile Bratz - Yasmin, Cloe, Jade si Sasha cele 4 papusi Bratz te asteapta sa le asezi pe scena cu o noua tinuta pentru a impresiona mass-media din jurul lor. Acest joc cu Bratz este mai special deoarece se poate juca de toate fetele, chiar si cele mici.
Sasha din Bratz - Sasha, o fata care face parte din papusile Bratz, vrea sa devina si ea o vedeta Hollywood. Pentru aceasta are nevoie de o tinuta adecvata. Ajut-o sa-si aleaga tinuta potrivita!
Super Star Sue - Sue este fotomodel si are o prezentare de moda. Ea trebuie sa-si aleaga o tinuta cat mai cool din acea colectie. Ajut-o sa impresioneze juriul si sa castiga competitia. Mult succes!
Taylor Swift star - Sunt convins ca o admiri pe Taylor Swift si iti place stilul ei. Insa de data aceasta noi iti oferim sansa de ai crea propriu tau stil acestei renumite vedete de muzica. Imbrac-o cat mai la moda pentru a pute sutine un concert.
Twilight Makeover - In acest joc de makeover, cuplul din Twilight New Moon si anume Eduard si Bella te asteapta sa-i machiezi, sa-i aranjezi si sa le alegi vestimentatia ... Trebuie sa tii cont de faptul ca ei formeaza un cuplu.
Zac Efron si moda - Zac Efron tocmai a semnat un contracxt cu o o agentie de moda si in seara aceasta trebuie sa se intalneasca cu directorul agentiei sa vorbeasca termenii contractului. Imbraca-l corespunzator.

(14 rezultate gasite)

spatiu
jocuri