AI CAUTAT JOCURI BARBI - DIFERENTELE - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: diferentele

Bat-Man puzzle - In acest joc ai sarcina de a-l ajuta pe Batman sa gaseasca diferentele intre poze cu el care par identice. El trebuie sa le gaseasca in cel mai scurt timp. Ajuta-l!!!
Diego Diferente - In acest joc de gasit diferentle, testoasa Diego te-a provocat sa gasesti toate diferentele din mai multe poze cu el. Arata-i ca poti!
Diferente la Disney Park - Daca vrei sa castigi un bilet la parcul de distractii de la Paris numit si Disney Park atunci trebuie sa gasesti toate diferentele intre cele doua imagini in timpul acordat de acest joc. Oare vei reusi sa castigi premiul?
Diferente la filme - In acest joc trebuie sa compari doua imagini si sa gaseste 5 diferente. Imaginile sunt ale unor filme care exista. Ai un minut la dispozitie sa gasesti diferentele si ai cinci oscare, care atunci cand nu sti iti vor arata cate o diferenta. Atentie cele cinci oscare sunt pentru intregul joc.
Diferentele animalelor - Sa vedem care este spiritul de observatie. Te provocam la un joc in care iti dezvolti spiritul de observatie si in care te vei distra si vei invata sa apreciezi detaliile.
Diferentele animalutelor - Daca crezi ca ai un spirit de observatie foarte bun. Noi te provocam sa joci acest joc frantastic, in care trebuie sa gasesti zece diferente si sa treci la nivelul urmator si nu uita sa te grabesti.
Diferentele Barbi - Sa vedem cat de concentra tpoti sa fi, gaseste diferentele dintre imaginile cu barbi, dar ai grija deoarece timpul tau este limitat.Daca ai gasit toate diferntele treci la nivelul urmator. Mult noroc in gasirea diferentelor!
Diferentele cu emoticonuri - Emoticonurile vor ca tu sa le diferentiezi, gaseste 10 difente intre cele doua imagini date si treci la nivelul urmator, unde tea steapta alte emoticonuri vesele.
Diferentele jucariilor - Gaseste cinci diferente dintre cele doua imagini. Daca ai spririt de observatie o sa reusesti sa le gasesti intr-un singur minut, daca crezi ca nu o sa reusesti stelutele te vor ajuta sa gaseti diferente. Succes!
Domnul Ploii - In acest joc ai ocazia de a-ti arata simtul de observatie identificand diferentele intre seriile de imagini cu domnul ploii. Gaseste-le pe toate pentru a trece nivelul
Gaseste diferentele - Daca crezi ca ai spirit de observatie si crezi ca esti in sate sa gasestei cinici diferente, atunci ai gasit jocul potrivit. Gaseste cinci diferente intre cele doua imagini date si treci la nivelul urmator, insa ai grija la timp si grabeste-te. Nu uita sa te ditrezi!
Gnomeo and Juliet 3D - Gaseste diferentele prin imaginile cu Gnomeo and Juliet in ultimul joc de gasit diferente de pe acest site. Cauta-le cu atentie printre imagini si nu lasa niciuna nedescoperita pentru a primii un scor bun.
Iepurasul de pasti - Daca consideri ca ai spirit de observatie si poti gasi 5 diferente la fiecare imagine, atunci ai gasit un joc care te poate ajuta. Distreaza-te gasind diferentele.
Iron Man - In acest joc, celebrul Iron Man te provoaca sa gasesti diferentele intre doua poze aparent identice. Nu da click decat cand esti sigur ca ai gasit diferenta si gaseste cat mai multe inainte sa se scurga timpul
Lilith Gaseste Diferentele - In acest joc de Sf valentin trebuie sa gasesti toate diferentele din pozele cu Lilith. Selecteaza-le pe toate intr-un timp cat mai redus pentru a-ti mari punctajul primit in urma terminarii nivelelor.
Povestea leului - Suntem siguri ca va veti bucura de acest joc de buna calitate in care trebuie sa gasiti mici diferente intre cele doua imagini, care spun povestea unui leu care nu traieste cum este normal in jungla ci intr-o familie de oameni care il iubesc si il trateaza ca pe un membru al familiei.

(16 rezultate gasite)

spatiu
jocuri