AI CAUTAT JOCURI BARBI - DESIGNER - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: designer

Angelina Jolie - Schimba-i look-ul lui Angelina Jolie, inbunatatindu-l sau inrautatindu-l. Incearca sa o faci cat mai frumoasa si mai la moda pentru ca designerilor sa le placa cum este machiata si imbracata.
Bratz Sheridan - In acest joc cu papusile Bratz cu papusa Sheridan, una din fetele Bratz vrea sa devina star. De aceea are nevoie de un designer in alegerea tinutei. Fi tu acest designer.
Fashion designer - Sunt convins ca adori moda si ca ti-ar place asa iti crezi o imbracaminte, care sa fie comentat de designeri adevarati de la New York. Noi iti oferim un joc in care poti sa faci toate acestea. Alegeti un fotomodel si ce fel de stil sa aiba, casual, dressy sau professional si dupa ce le-ai imbracat si machiat prezintale designerilor. Ei te vor puncta in functie de originalitate si respectarea stilului ales.
Hannah Montana Dress up - Hannah Montana are nevoie de ajutorul vostru in acest joc de dress up. Ea are nevoie de un fashion designer care sa o pregateasca pentru piscina. Credeti ca o puteti voi imbraca in niste haine frumoase pentru o zi la piscina?
Jacob din Twilight - Cu totii cunostem renumitul film Twight, de aceea noi iti oferim un joc, in care Jacob are o prezentare de moda. El vrea ca tu sa-l ajuti sa se imbrace dupa placul designerilor.
Jonas Dress Up - Joe Jonas din Camp Rock vrea sa se lanseze intr-o cariera solo si are nevoie de sfaturile tale ca si fashion designer, astfel ca el sa se imbrace intr-o costumatie perfecta pentru primul sau concert fara restul trupei.
Machiaz-o pe Molly - Molly este invitata la un club de distractii si trebuie sa fie imbracata si machiata adecvat. Ea trebuie sa fie imbracata cat mai chic si cat mai in pas cu moda, deoarece acolo vor fi ascunsi niste designeri de moda foarte pretentiosi. Succes!
Penelope Dress Up - Una dintre cele mai de succes actrite, Penelope Cruz tocmai si-a concediat designer-ul care se ocupa cu imbracamintea si makeoverul ei. Are nevoie de un nou specialist care sa o imbrace pentru filmari si evenimente importante la care va lua parte. Credeti ca sunteti persoana potrivita pentru acest job?
Stil si creatie - In acest joc de makeover, noi iti oferim sansa de a imbraca modelele date, dupa cre sa le colorezi dupe stilulu tau. Poti sa le desenezi aripi, inimi, stelute si fel de fel de lucruri dragute. Creeaza-le propriile haine modelelor si punei sa le probeze. Mult noroc!
Super fashion designer - Sunt sigur ca ti-ai dorit sa fi patroana la un salon de infrumusetare faimos. In acest joc ai ocazia de a schimba look-ul total in bine sau in rau clientilor tai.

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri