AI CAUTAT JOCURI BARBI - ANIMALUL - JOCURI BARBI, JOCURI BARBIE

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: animalul

Animalul cu care te asemeni - Simti o conexiune mai aparte cu vre-un animal? Afla de ce facand acest test, care iti va clasifica temperamentul tau in functie de cel al animalelor si afla carui animal ii corespunde personalitatea ta.
Animalul meu preferat - Alege-ti un catel sau o pisica sau chiar un iepuras de la magazinul de animale. Animalele au nevoie de o casa si de multa afectiune, ajut-o pe Barbi sa le-o ofere. Ea trebuie sa se imbrace cat mai cool pentru a se putea duce sa se joace cu animalele. Succes!
Gaseste animalele - O nu! animalultele s-au pierdut prin casa, iar copii nu le mai gasesc. Crezi ca reusesti sa le gasesti? Incearca-ti norocul si trece toate nivelele cat mai repede. Noroc!
Inotul Pestisorului - In acest joc pestisorul s-a ratacit de bancul lui, si tu trebuie sa-l duci pe uscat tot mancand bule de aer pentru ca el sa evolueze intr-un animal de uscat. cu cat te vei descurca mai bine, cu atat animalul va fi mai frumos.
Paradise Pet Salon - Paradise Pet Salon este un salon unde animalele se simt ca intr-un paradis. Fiecare client isi aduce la acest salon animalul de casa pentru ca acesta sa se relaxeze. Serveste fiecare client si incaseaza banii.
Pisica vs catelul - In acest joc trebuie sa iti alegi animalul preferat dintre pisica si caine iar apoi sa il ajuti sa castige mare batalie de pe plaja. Foloseste-te de fiecare arma pe care o ai la dispozitie si castiga.
Salonul cu animale - Tu esti fata cea rea din salonul de animale, unde animalele sunt ingrijite si ocrotite. In timp ce fata cea buna are grija de animale, tu va trebui sa-i faci animalului care este ingrijit o coafura diabolica, fara sa te prinda fata.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri